Cine imi va livra produsele comandate?

Livrarea produselor se face pe tot teritoriul Romaniei prin firma de curierat Sameday.

Cat dureaza livrarea?

Comenzile plasate in intervalul luni-vineri vor ajunge la destinatie intr-un interval de 24 ore – 48 ore. 

Comenzile facute vineri (dupa ora 16.00), sambata si duminica vor fi livrate in zilele de marti sau miercuri ale saptamanii urmatoare.

In perioada sarbatorilor si pe parcursul desfasurarii unor campanii comerciale (de tipul BlackFriday), durata maxima de livrare a unei comenzi poate creste la cinci zile lucratoare. Orice intarziere mai mare de acest interval nu este responsabilitatea noastra, ci a firmei de curierat.

Cat costa transportul?

Pretul transportului va fi urmatorul:

• Pentru livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei, tariful este standard, de 20 lei.

• Pentru comenzile ce depasesc 200 lei achitate online cu card bancar transportul este gratuit 

Cum urmaresc livrarea?

Dupa ce comanda va fi plasata catre Sameday, se va genera un cod de urmarire. Vei primi acest cod pe mail si vei putea sa vezi starea comenzii tale pe site-ul www.sameday.ro.

Pentru ce modalitati de plata pot sa optez?

Poti sa optezi pentru plata cu cardul de credit/debit sau pentru plata cu numerar la livrare. 

Politica de retur

Ce fac daca nu mai doresc un produs?

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

În cazul produselor personalizate se acceptă returul doar datorită defectelor de fabricație, rezoluția slaba sau defectele digitale ale pozelor oferite de către client nu se consideră defect din vina producătorului.

Returnarea unui produs cumparat de pe site-ul www.magazinuldemartisoare.ro se poate face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data achizitiei, respectand urmatoarele conditii:

Produsele nu trebuie sa prezinte urme de utilizare.

Produsele se returneaza obligatoriu in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate) si cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare);

In cat timp voi primi banii pe produsul returnat?

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 zile calendaristice de la data primirii returului, receptionarea produselor si stabilirea ca aceste produse fac obiectul returnarii banilor.

Va rugam returnati produsul/produsele comandate impreuna cu formularul de retur la adresa:

B-dul. Theodor Pallady, Nr. 46A, sector 3, Bucuresti. 

Returul banilor se face in contul specificat de client in formularul de retur reprezentand contravaloarea produsului comandat.

Costul livrari coletului cat si returul este suportat de catre client.

Cum pot anula o comanda?

Daca doresti sa anulezi o comanda, poti trimite mail la contact@magazinuldemartisoare.ro cu precizarea ca doresti sa anulezi comanda. In cel mai scurt timp vei fi contactat pentru solutionare.

Formular de retur