“Ducem tradiția mărțișorului mai departe!“

Cu ce te surprindem?

Ne place să spunem despre Magazinul de Mărțișoare că este mai mult decât un magazin oarecare. Pe măsură ce vei descoperi colecția îți vei da seama că produsele create de designerii noștri au o poveste pe care o poți oferi mai departe. 

Pe de altă parte, noi am înțeles cât de important este mărțișorul în tradiția românească, însă în aceeași măsură știm că timpul tău este prețios, așa că îți punem la dispoziție în fiecare an câte o colecție nouă de mărțișoare din care poți alege produsul potrivit pentru fiecare femeie din viața ta. 

Ce ne inspiră?

Tradiția și reacția celui care primește mărțișorul. Avem o tradiție frumoasă și considerăm că merită să fie conservată, cât despre reacția celui care primește mărțișorul, ne gândim întotdeauna cum să-l facem să exclame: “Wow!”

Încântați de cunoștință!

Ești binevenit oricând în Magazinul de Mărțișoare! Imediat după ce te-ai hotărât care sunt produsele tale preferate, poți plasa comanda, iar noi te vom ține la curent cu detalii despre livrarea comenzii tale. Pentru alte sugestii sau informații despre produsele noastre nu ezita să ne contactezi. 

 contact@magazinuldemartisoare.ro / 0761.067.424

Vom fi mereu deschiși colaborărilor media, business sau corporate.