Te interesează ...

Mărțișorul călător

Când inima ți-e aproape chiar de ești departe!

Știm cât de greu le este celor plecați din țară în preajma unei sărbători, pentru că atunci e momentul în care depărtarea se simte cel mai tare. Esență oricărei tradiții în care se oferă cadouri este faptul că simți bucuria celui care primește. Cum prea puțini oameni se întorc în țară în perioada Mărțișorului, multe mame, bunici și fiice primesc doar un telefon de la oamenii de la care înainte primeau un mărțișor. Pentru acești oameni plecați departe, care vor să le facă o surpriză și o bucurie femeilor dragi, am creat Mărțișorul călător.

Tot ce trebuie să faceți pentru ca surpriza dumneavoastră să ajungă la femeia dragă, este să alegeți din site mărțișorul pe care vreți să îl daruiti și sa apăsați pe butonul special de Mărțișor Călător . Ulterior veți găsi produsul ales aici, în secțiunea Mărțișor Călător, unde veți putea alege sau scrie mesajul pe care vreți să-l transmiteți și să ne lăsați adresa unde trebuie să ajungă surpriza.

Ce conține pachetul Mărțișorul călător?


Acest produs a fost gândit pentru a fi o supriză care continuă să surprindă și după primire. Astfel, mărțișorul ales de tine va fi așezat cu grijă într-o cutie realizată din carton special sidefat, cu un design deosebit care dezvăluie surpriza pas cu pas. Primul lucru pe care îl va vedea femeia dragă la deschiderea pachetului va fi felicitarea cu textul emoționant ales sau scris de dumneavoastră, apoi va descoperi mărțișorul și abia în final va găsi și cele două surprize dulci. Pentru ca această frumoasă surpriză să ajungă intactă la destinație, o ambalam într-o altă cutie protectoare realizată din carton rezistent.

Costul de 30 de lei al acestui pachet include cutia specială, felicitarea, personalizarea individuală, surpriza dulce, cutia de protecție și manopera. În costul pachetului nu este inclus transportul și marțișorul, fiecare putând să aleagă orice model crede că se potrivește femeii dragi pe care vrea să o surprindă.

Ai ales produsul: