Te interesează ...

Mărţişoare Personalizate

Mărțișoare personalizate pentru companii

Luna femeii e luna în care omul, ca și natură, tânjește după ceva la fel de surprinzător ca primul pom înflorit. Iată de ce sărbătoarea de 1 Martie este unul din cele mai bune momente în care compania voastră poate face un gest frumos și de impact pentru clientele voastre. Pe lângă aspectul emoțional, din punct de vedere al marketing-ului sunt prea puține ocaziile în care poți oferi o surpriză reală cu un buget la fel de mic ca un mărțișor. Iar pentru acest buget mic, primești ceva foarte valoros: aprecierea unei cliente pe care ai surprins-o plăcut cu un gest mic. Alături de această apreciere personală, care este foarte valoroasă pentru orice brand, puteți obține și content generat de clientele care vor povesti prietenelor pe social media sau chiar și la o cafea despre surpriza faină pe care ați făcut-o.

Cum alegeți mărțișorul perfect pentru clientele voastre?

Impactul acestui cadou surpriză oferit unei cliente, este direct proporțional cu valoarea sa estetică. Este ineficient să oferi doar un alt “cadouaș” care va ajunge în cutia cu pixuri și agende. Din aceste motive, cel mai bun sfat pe care putem să vi-l dăm este să alegeți acele mărțișoare frumoase pe care le-ați purta cu plăcere și voi. Astfel clienta voastră va purta la mâna sau în piept, un obiect frumos care o va face să își amintească cu plăcere despre brandul vostru.

Procesul de creație al propriului vostru mărțișor este foarte simplu:
1. Alegeți de mai jos gama care se potrivește bugetului vostru
2. Alegeți textura / materialul plicului
3. Alegeți unul dintre template-urile grafice sau descărcați șablonul pentru a crea chiar voi grafica.
4. Alegeți unul din mesajele predefinite sau scrieți mesajul vostru de pe plic.
5. Scrieți mesajul vostru pentru felicitare
6. Urcați logo-ul vostru (în format .png)
7. Alegeți modelele de mărțișoare.
8. Mărțișorul vostru este gata și noi o să vă trimitem spre aprobare poze cu modelul creat.

Pe langa cele propuse de noi în bugetul respectiv, puteți alege orice alt mărțișor din site contactându-ne telefonic sau prin email.
Fiind vorba de produse personalizate, comanda minimă este de 1000 de lei, iar modalitățile de plata sunt plata online sau prin op înainte de începerea producției.

Gamele noastre

Gamele noastre de ambalaje personalizabile