Te interesează ...

Despre noi

Numele meu este Ninel Culău, sunt fondatorul Magazinului de Mărțișoare și am vrut să scriu personal povestea acestei companii. Deși colegii de la marketing își făcuseră bine treaba și au scris o descriere ca la carte, eu mi-am dorit ca povestea noastră să fie spusă așa cum este ea, simplă și frumoasă.

Acest proiect a început prin 2008 din ceva ce aș numi hobby. La acea vreme aveam un centru de copiere în București și pe lângă lucrările standard, îmi plăcea să creez tot felul de plicuri, cutiuțe și alte obiecte mai creative. Unor mici întreprinzători le-au plăcut creațiile mele și așa am primit prima comandă considerabilă de cutiuțe creative pentru ... mărțișoare. De acolo și până la primul stand cu mărțișoare făcute de mine n-a mai trecut mult timp, mai exact un an. Rezultatul? Cu o măsuță roșie la Universitate, pe o lapoviță și un frig ce-l simt și acum în unele zile, am reușit să vând în două zile toate mărțișoarele facute.

Lăsând deoparte succesul financiar al momentului, adevăratul impuls care m-a împins să transform acest hobby într-o companie, a fost bucuria pe care am simțit-o atunci când oamenii mă felicitau și plecau bucuroși că au găsit ceva frumos pentru o femeie dragă.

De la acel prim an, timpul a zburat și noi am crescut precum ghioceii primăvara. Dintr-un stand s-au făcut 3, apoi 10 și tot așa până când am devenit o companie cu o cifra de afaceri ce pare aproape ireală alături de cuvântul mărțișor. În prezent avem o echipă de oameni pasionați, un atelier complet, livrăm către majoritatea lanțurilor mari de magazine, avem o franciză pentru micii întreprinzători și o linie de personalizare dedicată companiilor.

Cu toate astea, dacă aș fi vreodată întrebat cu ce mă mândresc, primul lucru nu ar fi succesul financiar, ci faptul că în fiecare an această companie reușește să creeze un mic moment de fericire pentru aproape fiecare femeie din România.

Vă doresc tuturor o primăvară plină de bucurie!