MODELE UNICE

Vă punem la dispoziție peste 2000 de modele de mărțișoare unice, concepute de designerii noștri pe baza tendințelor.

FIDELIZARE

Vă puteți fideliza angajații, partenerii și clienții cu ajutorul mărțișoarelor. În plus, vă putem oferi ambalaje personalizate.

AFACERE LA CHEIE

Dacă doriți să deveniți revânzători, vă punem la dispoziție display-uri în diferite dimensiuni, transport, mărțișoare și ambalaje simple sau personalizate.

Display Gratuit

Optează pentru această variantă și primești display-ul din carton gratuit. În plus, acesta vine gata echipat cu mărțișoarele comandate.

Mărțișoarele reprezintă o modalitate bună de a vă fideliza
clienții, angajații și partenerii

Suntem prezenți pe piața din România de peste 14 ani.

  • 1. Design unic

    Chiar dacă este o afacere sezonieră, echipa noastră de designeri studiază anual tendințele și cerințele românilor, astfel încât putem răspunde cu succes la nevoile clienților. Anul acesta, vă propunem să oferiți clienților, partenerilor și angajaților dumneavoastră mărțișoare cu un design unic.

  • 2. Obțineți apreciere și respect din partea angajaților, partenerilor și clienților dumneavoastră

    Mărțișorul face parte din categoria lucrurilor mici care contează! Mai mult decât atât, dincolo de mărțișorul fizic, mai important este faptul că oferiți puțin din timpul dumneavoastră și angajaților, clienților și partenerilor, ceea ce duce la fidelizarea acestora.

  • 3. Succesul dumneavoastră este succesul nostru

    Fără succesul dumneavoastră, nici noi n-am avea succes de peste 14 ani! De aceea vă oferim tot sprijinul nostru în alegerea mărțișoarelor și în procesul de fidelizare.

Top